After eight tårta
då ha man bakat lite granna då, såg på halv åtta hos mig igår och tyckte den kakan såg så god ut så va tvungen o pröva!!
100g smör
så nu tänkte jag att jag slänger upp receptet hade dock ingen egen bild så tog den från recept.nu

100g smör
100g after eight choklad
2st ägg
2dl strösocker
2,5dl vetemjöl
2,5msk kakao
1,5tsk bakpulver
Garnering 1
200g philadelphia ost
100g mjölk choklad
2tsk vaniljsocker
Garnering 2
150g after eight choklad
1. värm ugnen till 175 grader
2. smörj och bröa en form med löstagbara kanter
3. smält smör på svag värme
4. lägg i after eight chokladen och rör till en jämn smet
5. vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen
6. blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner i smeten
7. häll smeten i formen och grädda i 15min
8. undertiden, smält chokladen i vattenbad
9. blanda philadelphian med vaniljsockter och den smäla chokladen
10. ta ut kakan och applicera chokladsmeten på kakan och in i ugnen igen i ca 5min
11. ta sedan ut kakan igen och lägg ut after eighten, grädda ytterligare 5min
12. när after egihten är smält så bred ut så det täcker toppen på kakan
13. låt stelan och ta bort formens kanter
14. förvara svalt
2st ägg
2dl strösocker
2,5dl vetemjöl
2,5msk kakao
1,5tsk bakpulver
Garnering 1
200g philadelphia ost
100g mjölk choklad
2tsk vaniljsocker
Garnering 2
150g after eight choklad
1. värm ugnen till 175 grader
2. smörj och bröa en form med löstagbara kanter
3. smält smör på svag värme
4. lägg i after eight chokladen och rör till en jämn smet
5. vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen
6. blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner i smeten
7. häll smeten i formen och grädda i 15min
8. undertiden, smält chokladen i vattenbad
9. blanda philadelphian med vaniljsockter och den smäla chokladen
10. ta ut kakan och applicera chokladsmeten på kakan och in i ugnen igen i ca 5min
11. ta sedan ut kakan igen och lägg ut after eighten, grädda ytterligare 5min
12. när after egihten är smält så bred ut så det täcker toppen på kakan
13. låt stelan och ta bort formens kanter
14. förvara svalt
Kommentarer
Trackback